+++


Fredag

Sticker strax till skola , har bara två lektioner idag, så slutar tidigt. Senare idag åker jag och älsklingen nog upp till mamma. Men är lite stressad nu så måste gå, ha en bra dag!


Två lediga dagar

Varit ledig idag och även igår. Igår träffade jag Jonas och Sanne och det slutade med att jag och jonas tillslut hamnade hemma hos honom. Idag träffade jag honom igen vid halv två och gick med honom till banken. Sedan stack jag på min jobbintroduktion, vilket gick bra.

Efter set drog jag hem och åt och träffade Jonas igen och så skrev vi ett cv åt honom och tog det lugnt. Kom precis hem och ska skriva klart min svenska ''uppgift'', sedan ska jag krypa ner i sängen. Börjar 8 imorgon, segt. Ska lova att ta tag i bloggandet nu, suget kommer och går. Men hade inte klarat mig utan blogg haha. Ha en trevlig kväll kära ni!


Enkel håruppsättning


-


Best part of my life


Mat med syster


Friday morning

Godmorgon! Har hunnit med mycket denna morgonen, har duschat och haft en riktig storstädning på rummet med dammning, byte av sängkläder osv. Så skönt och fräscht!

När pappa och min syster kommer hem så ska jag och lillsyrran dra en snabbis till torget för att köpa 2 par jeans var eller så. Behöver verkligen det! Kan visa senare vilka det fick bli. Nu ska jag göra lite frukost. Kram på er!


Aug. 22, 2013

Kom nyss hem från Jonas och har precis käkat osv. Vi tog det mest lugnt och kolla på film. Skolan va seg, skolfoto som man alltid blir lika missnöjd med. Men man slutar bry sig tillslut.

Imorgon är jag ledig, vilket är skönt. Då blir set storstädning här hemma, mitt rum ser ut som fan nu. Men ska kolla lite film och kanske fixa något inlägg till er. Puss!


Skolfoto idag


I did it


Skolstart

Då var detta sommarlovet slut. Åh vad fort tiden går! Men har haft en toppen sommar med de jag älskar. Hänt mycket dåligt med, är glad att jag har så mycket fina människor omkring mig.

Om typ 20 minuter ska jag dra mig till skolan, rent helvete. Men får trots allt träffa mina girls igen. Men hinner inte skriva mer, ha en bra skolstart för er som också börjar idag. Puss!


Sommaren 2013 i bilder


Change- haircolor

Känner för att testa en liten förändring. Så denna veckan eller nästa så färgar/tonar jag håret mörk brunt. Ungefär som på bilderna nedan. Hoppas på det bästa, vad tycker ni? Värt?


Aug. 20, 2013

Godmorgon, vaknade nyss och har precis flätat emelies hår och krypt mer i sängen igen. Ska försöka att inte somna om med tanke på att jag börjar skolan imorgon, åh vill inte ens tänka tanken. Men vissa har redan börjat, så jag har det bra.

Tänkte att jag ska slänga upp lite bilder från sommarlovet om en stund, senare alltså. Så ni får en liten titt på vad jag hittat på denna sommaren (alanya resan kommer i enskilt inlägg). Ha en bra dag!


Tillbaka helt

Nu är jag helt tillbaka! Orkar inte skriva en massa ursäkter, men har hänt en massa dåligt och även bra saker de senaste. Så allt har gått upp och ner, personligt.

Men nu är jag tillbaka helt, skola på onsdag osv. Segt men ska väl bli helt okej. Ny mobil med och en massa uppdatering och bilder på gång. Sammanfattning av lovet i bilder och en part två av Alanya resan, så stay update. Puss! (Bild för två dagar sen från rix fm festivalen på mig och min fina vän)


Alanya 2013- Del 1

 

RSS 2.0