Taggad tjej


18 Juli 2013

Åh resan närmar sig... två dagar kvar! Är så himla taggad att komma bort ett tag och träffa folket där igen. Ska bli så undebart häligt att få lite värme med iallafall.
 
Vaknade runt elva och har legat i sängen sen dess. Ska strax ta mig upp fö att göra iordning lite frukost. Idag ska jag träffa Elsa och senae mot kvällen ska jag träffa älsklingen, sover hos honom inatt med tanke på att jag åke på lödag. Kommer bli jobbigt att va ifrån han i två hela veckor. Men jaja.... Nu bli det frukost, ha en toppendag, puss!
 
 
 
 
 

5 små sanningar om mig

Jag är den typ av person som alltid ställer upp för vänner och alltid finns där för vänner om dom behöver råd och prata osv. Många som ofta vänder sig till mig för att dom vet det.
Även folk som knapps känner mig. Folk kan alltid prata med mig, sån är jag.

Jag har fotfobi. Tycker inte om fötter alls. Tänk er någons fot dragandes på ditt ben, usch. Haha!

Jag kan inte leva utan musik. Har lite blandad musik smak och även annorlunda. Älskar att sjunga och spela även om det låter förjävligt. Det får man leva med!

Är den typen som tänker på andra mer än mig själv. Vill att alla ska få det bra och må bra i första hand! Vissa försöker få mig att ändra på det, men jag gillar det.

Jag är så fruktansvärt glad över att jag har den familj jag har, den släkten jag har, vännerna och pojkvän. Kan inte tänka mig ett liv utan alla dessa underbara människor.



Persiko/rosa klänning

Idag bär jag denna söta klänning. Den är lite persiko färgad och lite rosa ungefär. Hur söt som helst och väldigt enkel. Älskar även såna färger till sommaren!


Go bränna


Sol, musik och gött häng

Har haft en hur underbar dag som helst med en massa goa tjejer på saltholmen. Har solat och lyssnat på go musik och haft det allmänt gött. Solen stekte på som fan! Har bränt mig, men det kan jag leva med. Färg har jag fått som fan de senaste dagarna iallafall, haha. Snart väntas bara resan. Ska bli så underbart att komma iväg!

Träffade Jonas en stund med efter och även Julia och nu är jag hemma och väntar på pappa, så ska vi äta jag och han. Hoppas ni haft en lika bra dag ni, puss!


Back to the beach

Godmorgon! Har precis slängt på mig bikinin och nu väntar en heldag vid havet med mina fina girls. Tar med kameran! Men hinner inte uppdatera så mycket nu så detta fick bli en snabb uppdatering. Hoppas ni får en toppen dag i det fina vädret, puss.


-

Tänkte köra på en frågestund nu innan jag åker och tänkte det passa bra nu när jag kommit igång med bloggandet igen. Ni vet hur det fungerar, fråga på!


Underbar dag på stranden

Har precis kommit hem fråne n toppendag på stranden tillsammans med Sanne och Stina. Vädret är helt underbart ju! Nu väntar duschen och sedan middag, tacos ida. Kan inte bli bättre? Ha det bra, puss! Här får ni lite bilder.
 
 
 
 

Inspiration- From tumblr


Tuesday

Godmorgon! har slängt på mig bikinin igen och är redo för dag två på stranden med Sanne. Ska bli lika underbart som igår! Videon som skulle publiceras igår får vnta ett tag, kom på att jag måste fixa musik till mobilen annars blir den hur tråkig som helst, hehe. Men ska packa iordning väskan nu och vänta på att Sanne ska komma hem. Ha en toppendag!
 
 
Bild från igår

Pics from the beach

 
 
De var några få bilder från idag (kanske bjussar på lite mobilbilder senare). Hade det jätte mysigt med sanne vid havet idag, solat och gottat oss med honugsmelon. Åh vilket underbart väder det blev. Ska strax dra mig ut igen för att träffa Jonas och Srdjan. Ha n fortsatt trevlig dag, puss!

Har det underbart


Hey there sun, we've missed you

Godmorgon kära ni! Har precis fixat iordning väskan och mig och ska om en liten stund bege mig ut för att möta upp Sanne. Det blir en dag vid havet idag tillsammans med min favorit tjej. Vädret är redan toppen! Senare blir det nog även att träffa Jonas, vi får väl se hur det blir. Skäms lver att säga att detta blir typ första dagen vid havet för mig denna sommare, likblek. Men nu kör vi!
 
Ska även fixa iordning en liten video som jag redan börjat på, på videofyme, som kommer upp på bloggen senare. Testar lite nytt. Det är alltid kul! Ni kommer nog gilla det, och förhoppningsvis så kommer det fler framöver. Men ni får vänta och se. Ha en toppendag i solen vänner, puss!
 
 
Bild från Turkiet 2012, längtar så
 

Video på instagram?

 

Provade precis på det nya med Instagram, videosar. Åh vad jag känner mig lam och skämmer ut mig... Men vad gör man inte liksom... Kan säga att det är roligare att se andra videosar än att spela in egna. Men tycker de är superkul ändå! Får väl se om jag lägger upp fler framöver. Men vine är nog så mycket bättre när det kommer till videosar, eller vad säger ni? 


RSS 2.0