Atm




+/-

+ Jag är så lycklig just nu. Självklar bär jag på en massa dåligt med som alltid. Men ska inte klaga... Har världens finaste familj och vänner. Har även världens finaste kille vid min sida... Är så lycklig.

+ Ett stort plus till johnny bulls och Prime boots. Så sjukt snyggt och passar till de mesta!

- Folk som hänger ut varandra på internet. Varför kan folk inte läsa sina problem på egen hand? Nej istället hänger de ut varandra på ask, Facebook osv, för att själva få uppmärksamhet. Usch.

- Falska människor. Behöver jag säga mer?





New in- skor


 Väldigt simpla, sköna och snygga skor som jag inskaffade mig idag.

Lovely wednesday

Härliga onsdag! Ledighet... Så skönt! Följde precis älsklingen till vagnen för att han skulle till skolan, stackare, haha. Är så glad att vi ät lediga på onsdagar. 

Ska snart fixa ihop lite frukost, och krypa ner i sängen igen och äta framför tv:n, standard. Får ta vara på min ledighet, imorgon blir det praktik och det tar verkligen på krafterna, sen så blir det jobb i helgen med. Så får passa på att vila. Men ska fixa ihop lite frukost nu, puss.

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN INLÄGGET NEDANFÖR!




<3




Fredag




Ska strax till skolan, slutar 1 och ska sedan jobba från 3-7, segt men vad gör man inte för pengar. Ha en toppen fredag, kram!

19 september 2013

Har varit med Sanne hela dagen hemma hos mig, hon gick precis så ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning för att lägga mig. Börjar 8 imorgon och ska jobba till sju direkt efter skolan, segt. Men ska sätta fart nu, kram.




Kvällen i bilder








Kom precis hem

Godmorgon! Kom precis hem från älsklingen, blev att jag sov där inatt, är ju ändå ledig på onsdagar, så det var mys. Ska städa lite och så här hemma nu snart och göra mig lite gott att äta, sen ska jag sätta mig ner och ta det lugnt. Ha en bra dag, kram.


Mitt hjärta, bilden tagen hos mamma i helgen


Små nervös



Ska dra iväg till skolan om en kort stund. Direkt efter skolan så stannar jag kvar i stan och sedan börjar allt... Första arbetsdagen idag, får se hur det går. Slutar kl. 19.00 ikväll och är redan trött, hur ska detta gå haha. Lite små nervöst man allt. Men vad gör man inte för pengar egentligen. Åker sällskap med älsklingen till skolan, kulkul. Ha en bra dag!

Heldag med världens finaste

Kom precis hem efter en underbar heldag med min fina mamma. Dagen började med att jag färgade och fixa hennes hår i salongen, fick A i betyg på det, stolt. Efter det åkte vi upp och hälsa på min fina morfar, den mannen asså... Underbar! Efter det åkte vi till en liten mysig resturang och åt ihop. Tittade även in hos mormor när mamma åkt med en snabbis påväg hem, älskar dessa människor. 

Hade iallafall en underbar dag med den vackraste kvinnan jag vet. Måste spendera mer tid med varandra, åh, mys. Ni ska få lite bilder nu med, puss.








Färgar mammas hår



Världens finaste.

Mornings like this

#mornings


Bilder från helgen








Här får mi de dåliga mobilbilderna från helgen, bättre än inga alls. Hade en grym helg uppe hos min fina mamma, åt god middag och hade en rolig kväll med mycket prat och musik. Jag har världens finaste människor runt omkring mig. 

Hemma nu

Kom precis hem och ska precis äta med syrran. Haft en toppenhelg verkligen! Men måste äta nu, uppdaterar med lite bilder och så från helgen strax, puss!




Saknar detta








Ready for the weekend?

SItter hemma hos Jonas nu, han håller på packa ihop sina grejer. Vi ska nämligen upp till mamma på landet över helgen. Men ska försöka uppdatera er då och då, om internetet fungerar. Helgen bjuder på kräfstskiva och lite festligheter. Så ska bli kul! Men ni får ha en topppen fredag, puss på er!
 
 

Tips- Vinterskor


1) Primeboots- Engineer high | 2) Primeboots- Engineer mid | 3) Johnny bulls | 4) Emma Chelseaboots | 5) Dr Martens | 6) Hunter stövlar

Tänkte tipsa om lite vinterskor, vet att det uppskattad av alla läsare, vilken blogg man en klickar sig in på. Så tänkte tipsa om några favoriter till vintern, som ni ser ovanför. Dr martens och hunterstövlar är något som jag själv aldrig skulle kunna bära, men som jag tycker är hur balla som helst på andra. Funderar på att själv inskaffa mig ett par Primeboots eller Johnny bulls denna vintern.

Vill ni se mer tips som dessa i bloggen?

12 september

Sitter nu hemma hos älsklingen och kollar lite tv och tar det lugnt. På praktiken idag så tig jag in min kusin Emelie och klippte upp hennes hår, blev väldigt bra och hon blev nöjd, så det är bra. Glömde som alltid ta förebild men ni kan få se hur hennes hår blev ändå. 




Stressigt

Godmorgon fina ni! Hade 20 min på mig att fixa mig för att jag vakna senare, så fick bli en stressig morgon. Men nu är allt lugnt och jag ska åka till salongen nu (praktiken), ska ha in två kompisar som jag ska klippa idag, kul. Ha en bra dag!




Mys onsdag




Klippning- resultat

Kom precis hem, har nämligen varit iväg och klippt min kusin sebbes hår och toppade även min farbrors långa hår en snabbis. Blev nöjd med resultaten! Tänkte visa er resultatet på Sebbe, min farbror ser man inte stor skillnad på. Kortade ner hans hår en del och klippte upp håret en del och snyggade till det. 




9/11




Vinterjacka- Want this


Har hitta drömjackan för vintern. Så simpel men snygg! Har bara fått värsta beslutsångesten, om jag ska välja svart eller vit? Hoppas bara jackan finns kvar då jag får in mina pengar. Men måste ju även bestämma mig snart med. Hjälp?

Breakfast



Sitter just nu framför tv:n och äter lite. Ska sedan börja röja lite här hemma och senare ska jag sticka iväg för att möta älsklingen, man han slutar inte förrän senare. Ska fixa lite inlägg till er med, eftersom jag inte har internet när jag går ut sen. Ha en toppen dag!

Dagens klippning

Idag klippte jag en u-form och uppklippt på söta Sanna. Hon blev nöjd och det blev även jag, så det är bra. Här får ni en bild! Glömde tyvärr att ta en före bild men tror ni förstår ändå, kram.


RÖSTA PÅ MIG!

Skulle ni underbara läsare kunna göra mig en tjänst och gå in och lägga en snabb röst på mig! Är en utav deltagarna i allums modelljakt, ligger lite efter med tanke på att jag deltog idag. Det skulle betyda guld, tack på förhand!

http://allumsmodelljakt.se/bidrag/johanna-forsberg/ rösta här och sprid gärna!


Ask.fm


Funderar på att byta head...

Godmorgon! Vaknade för inte alls längesen upp bredvid älsklingen och har bara legat och dragit oss framför tv:n en stund. Mys!

Över till det jag ville säga. Är lite trött på bilderna i headern och funderar på att byta ut bilderna till något mer nytt. Någon bild på mig med mitt mörka hår. Så ska se om jag har tid till att fixa det idag. Funderar lite på denna bilden, tagen igår, vad tycker ni?


Med babe


Underbara fredag

Fredag idag! Så skönt... Mådde inte helt 100 imorse men känner mig redan bättre, kan det bero på vädret eller att det är helg? Lite både och tror jag. Känner mig jätte hype och glad idag, snyggade till mig lite extra också, lite kul så. Ni får outfit senare!

Ska möta upp älsklingen runt halv 3, så det ett tag kvar. Träffa kanske Sanne och anna en stund innan, eftersom Anna är här och hälsar på från hallsta, så kul! Sover nog även över hos Jonas inatt, vad vi ska göra ikväll vet jag inte, fest sugen. Jaja, nu blir detta för jobbigt att läsa. Ha en toppen fredag!


Klippt brorsan- resultat

Klippte precis brorsan. Han fick bli min andra klippmodell. Jonas var den första och blev riktigt nöjd med båda två. De blev turligt nöjda med! Nästa vecka klipper jag nästa klippmodell (första tjejen) ni kommer få före och efter bild. Stolt över mig själv faktiskt!

Här kan ni se min bror före (uppe) och efter (nere). Kortade alltihop, kortare insidorna och även håret ovanför och tunnade även ut topparna lite. Snyggade även till runt öron osv med maskinen och körde en del sax över kam. Med tanke på att det va min andra riktigt ''klippmodell'' så är jag riktigt nöjd.




Mot salongen


RSS 2.0