Gårdagen







Söndagen den 27 april

God morgon! Har precis kommit ur en härlig dusch och ska strax göra mig en god frukost som jag kommer äta på balkongen. Vädret är helt underbart verkligen! Får se vad som händer idag, vill ut en stund i det fina vädret iallafall, sen måste jag även ta tag i lite plugg.
 
Gårdagen spenderades med ett härligt gäng i slottskogen, blev väldigt spontant. Var ju verkligen perfekt väder för det igår! Har en känsla av att detta kan bli en bra sommar trots allt. Hade iallafall en väldigt trevlig kväll igår och hoppas på att ni hade det ni med. Nu är det frukost som gäller för mig, puss.
 
 
Åh vad jag vill tillbaka till denna underbara plats!
 

Gårdagens firande

Blev inte så många bilder för min del ifrån gårdagens firande för Sanne som blir 18 idag. Hon har tagit en del bilder med sin kamera men sålänge så bjuder jag på lite mobil bilder ifrån middagen. Hade en toppenkväll med en massa goa tjejer hemma hos Sanne och sedan fortsatte även firandet hemma hos hennes pojkvän. Toppenkväll!
 
 
 
Dessa bilderna var då ifrån middagen hemma hos Sanne.
 

Dagens



 
Underbart väder idag!
Top- NewYorker / Shorts- BikBok

I miss this place











Egentid



Härligt avkopplande bad sista dagen på lovet. En tid att tänka på allt och ha lite egentid. Vilket man behöver då och då. Vädret de senaste dagarna har verkligen varit toppen! Hoppas att detta stannar nu med, haha. Imorgon är det skola igen, men det närmar sig sommar lov vilket är helt underbart.



Möte och plåtning

God morgon! Idag är jag uppe tidigt. Ska strax ta mig mot vagnen för att möta upp min fina vän Rebecca inne i stan. Därifrån tar vi oss direkt till ett möte där vi även kommer plåtas. Det var det möter osv som jag skrivit här tidigare i bloggen. 

Ska bli kul iallafall! Hoppas på att det går bra med. Det är för en liten klädbutik här i Göteborg. Intressant! Önska mig lycka till, puss.




Mot Göteborg




Mys hos mamma




Mys kväll med mina fina systrar, puss!


Måndag

Hej på er! Åh vilket härligt väder vi har idag, helt underbart. Fast själv ligger jag kvar hemma i soffan och kollar på tv och bara tar det lugnt. Ska strax börja göra mig i ordning och hitta på något istället för att bara sitta här.




Fashion TV- Top photoshoots




Jag vann!




Top Model Sverige

Hej på er! Ligger just nu i min säng och har satt på Top model Sverige. Tro det eller ej men jag har missat alla avsnitt! Haha, så nu ska jag de igen allihop. Älskar ju detta programmet! Får hoppas att det när mina förväntningar.






Resultat klippning- Lugg

 
Åh vilken stor skillnad en sån liten sak kan göra! Har som ni ser klippt en lugg på min fina kusin Emelie, en liten sne lugg. Att en sån liten sak kan göra sån skillnad på ansiktet. Passade henne super bra tycker jag, verkligen! Klippte även topparna och klippte upp det en väldigt bra bit där bak och tunnade ut det en del.
 
Emelie var iallafall jätte nöjd! Vilket är det som är det viktigaste.

Möte och plåtning inbokat

Hej på er! Kom precis hem ungefär från jobbet. Om en halv timme ungefär så kommer min fina kusin hit så ska jag klippa hennes hår både toppar och en lugg, kan slänga upp bild på resultatet senare när det är färdigt. 
 
Idag har jag även bokat in ett ''möte'' och plåtning under nästa vecka, ska bli väldigt kul! Det är ju verkligen något som jag brinner för och älskar att göra. Ja, vi får väl se hur det går. Det är för en liten klädbutik, så om detta bra ochså nu så kommer ni se mig som modell i deras butik och även på hemsidan, mer om det kommer om ett litet tag. Ni får stå ut lika länge som jag.
 
 
 
Model: Johanna Forsberg (jag) / Foto: Emma Johansson
 

 
 

 
 
 
 
 

Resultat- mitt hår

 
Arbete gjort utav min fina vän (slingor, nyansering, färg): Rebecca Koluman 

Nu är håret äntligen klart, eller ja förut blev de klart! Jag är väldigt nöjd, jag är bara inte riktigt van att se mig i så ljust hår. Men det blev väldigt bra tillslut. Nu måste håret vila i ett väldigt långt tag haha. Förlåt för de usla mobilbilderna, men dom får duga.

Håret blev faktiskt lite som en Balayage som jag tipsade om här på bloggen igår. Men jag är iallafall nöjd!
 
Sitter just nu hemma och funderar på vad jag ska göra. Ska nog ut och träffa lite vänner, men ska även plugga så får ta det i första hand och senare ikväll blir det gymmet för min del, ska bli riktigt skönt. Nu får jag sluta slarva haha.

Wehelpyou.

Tänkte bara be er snabbt att gå in och gilla "Wehelpyou." på Facebook. Det är en sida där de hjälper dig med alla möjliga sorters problem som du har med din mobil eller dator. Väldigt duktiga!

Jag har gjort det enkelt för er. Har nämligen slängt in en ikon för dom i sidan av bloggen under min Facebooks sidas ikon. Så där är det bara att klicka på "gilla". Då skulle ni göra dessa koller superglada och även mig.




Färgning på gång



Nu blir det lite förändring. Håret lär ju gå av efter detta. Ni får se resultatet när det är färdigt. Håller tummarna för att det ska bli bra och att jag passar i detta, haha.

Working on a...



Jag är igång med att göra designer igen. Så sitter just nu och jobbar åt en till mina fina vän Rebecca. Ni får en liten sneakpeak på hur den ser ut just nu, bilden ovanför var innan jag börja pilla med bloggen. Resultatet får ni när den är helt klar.

Har ni några frågor kring design osv så är det bara att fråga, kram!

Balayage

Tänkta visa/tipsa er om någonting som jag tycker är väldigt snyggt! Det är en typ av färgning utav håret, väldigt likt den klassiska ombrén, men detta kallas istället för Balayge och det är något jag tycker ä väldigt mycket snyggare än en vanlig ombré.
 
En Balayge är ungefär som en ombre men den har ingen riktig början om man säger så. Istället för att jobba med pänslar osv så jobbar man väldigt mycket med sina bara händer fär snyggare resultat enligt mig (men penslar går naturligtvis bra det med), man plockar liksom ut lite slingor där man vill haa den ljusa färgen. Detta ger en mycket snygg övergång från den mörka till den ljusa färgen. Det är ingen ful kant som man stör sig på. Väldigt snyggt tycker jag! Sen finns det självklart olika typer utav Balayage.
 

Gilla bloggen på Facebook




Glöm inte att gå in och gilla och följ bloggen på Facebook också! Vore toppen verkligen. Klicka på bilden för att komma direkt till sidan, kram på er.

"Ge aldrig upp"

Det är så kul att sitta och kolla igenom gamla bilder. Så mycket som har förändrats och även saker som är sig likt. Hittade en bild på mig för tre årsen, åh vad jag förändrats. Så himla kul att se så satte ihop en liten bild så även ni kan se förändringen.

Men det är inte bara det som förändrats de senaste åren med mig. Jag har byggt upp mitt självförtroende och blivit mer självsäker i saker och ting. Jag har lärt mig att kunna utrycka mig själv (i både ord, stil osv, tycka om mig själv, jag har även lärt mig att stå upp för mig själv. Vilket är väldigt viktigt. Om du inte kan tycka om dig själv, hur ska andra då kunna tycka om dig? Eller vad säger man? 

Jag har alltid varit den tillbaka dragna tjejen som hållt mig utanför saker och ting som dels är dåligt för mig och andra. Jag har varit väldigt blyg utav mig tidigare vilket jag fortfarande kan va ibland, haft en massa komplex över mig själv (ex. Utseendemässigt). Men jag har lärt mig! Jag har under en tid kämpat, jag har höjt mitt självförtroende, jag vågar nu stå upp för mig själv. Jag kan stå emot hat, oroheter osv. Haft en ganska så tuff uppväxt, men jag har klarat mig igenom allt! Tack vare mig själv, min familj och mina vänner.

Detta skriver jag ut här för er som sitter i den sitsen, för er som har dåligt självförtroende, inte vågar utrycka er i er egen stil (som ska vara precis som alla andra), va dig själv! Du är fin precis som du är, alla dina nära och kära älskar dig precis för att du är DU. Det finns hopp för alla! Det gäller att göra som jag, att aldrig aldrig aldrig ge upp! Oavsett motgångar! Har du stora drömmar om att bli modell, sångare, läkare, frisör osv osv, följ då dina drömmar! Låt inte folk få dig att tro att du inte kan nå dina drömmar, för dom har ingen aning. Så länge du har viljan och styrkan så klarar du vad som helst. Jag tror på dig, men du måste även tro på dig själv. Visa världen och människorna runt om kring vilken krigare du är, att du kan om du vill!

Massa kärlek till var och en av er!
 

Min förändring utseendemässigt på 3 år.


Vår/Sommar- Matcha långkjolar

 
Jag vet ju hur mycket ni tycker om såna här inlägget så tänkte att jag slänger ihop ett litet collage åt er.
 
-
 
På bilden ser ni hur ni kan enkelt matcha en långkjol nu till våren/sommaren med någon snygg och enkelt topp och sedan även clichá till den lite med lite snygga smycken. Jag sjlv är helt galen i guldsmycken! Jag har själv införskaffat mig en svart långkjol och fler kommer det nog bli.
 
 

Underbar dag på stan






Friday morning

God morgon på er! Eller det kanske man inte kan säga nu? Haha, iallafall. Har precis fixat i ordning en god frukost och sitter just nu framför tvn och ska äta. Fredag idag, kan inte bli bättre. Hoppas veckorna fortsätter att gå såhär fort fram till sommarlovet.

Vad som händer idag vet jag inte riktigt. Träffar förmodligen lite vänner, något finns det alltid att göra. Hoppas ni får en toppendag!




Andra ställen där ni kan följa mig

Tänkte bara säga att jag inte bara finns här på bloggen. Ni kan även hitta mig på andra sociala nätverk där ni kan nå mig, följa, fråga frågor osv. Kram!
 
Instagram- johannaaforsberg
Ask.fm- www.ask.fm/forsbergjohanna
Videofyme- Johanna Forsberg (bara att söka på mitt namn)
 
 
 
 

Morning



 
Börjar denna underbara morgon med en god fruktsallad!

Highlights


Blekt upp håret med täta slingor i hela håret, lagt på en nyansering som kallar upp håret och får bort den orangea tonen. Blev väldigt bra och Jennifer är nöjd!

RSS 2.0