Nya inköp

Igår var jag, Elin och ett gäng till i Ullared. Så jag passade på att köpa med mig lite smått hem. Så de fick bli detta här nedanför.


Lite snygg inredning till rummet.En grymt snygg jacka som är väldigt jag, så var tvungen att köpa med den hem med.Fredags morgon

Godmorgon på er alla underbara! Fredag idag så nu börjar helgen, min började i för sig i onsdags eftersom jag var ledig igår och även idag, så himla skönt.

Vad som händer idag har jag inte riktigt bestämt, ska nog träffa vännerna eller något. Men just nu ska jag bara ligga kvar framför tvn och ta det lugnt.
Resultat


Färgade håret på min lillasyster idag, blev ljusare på längderna. Det är ännu inte helt klart, ska bli ännu ljusare längst ner så det blir tre steg på håret som jag själv hade tidigare. Kommer bli sjukt snyggt!


Frukost
Favorit byxor


Mina nya favoriter! 

Födelsedagsfirande
Sängdags

Dags att krypa ner i sängen. Skolan börjar ju igen på onsdag, inte det bästa att sitta vaken halva nätterna då. Så himla skönt att jag börjar sista året nu, sen är det studenter som gäller.

Vet att uppdateringen varit lite upp och ner det senaste. Men det har hänt lite saker osv som inte riktigt bör skrivas ut på bloggen. Men nu ska jag komma igång igen, nytt skolår osv. Hoppas många utav er är kvar oavsett den dåliga uppdateringen. Godnatt!
Gottar ossMed min allra finaste, Elin.

Shopping med syrran
Snoop dog

Nu sticker jag iväg och möter upp tjejerna, så tar vi bussen in mot Liseberg. Där själva snoop dog kommer stå på scen! Helt sjukt asså. Misstänker kaos idag på Liseberg. Men såna här grejer händer inte varje dag direkt. Ser fram emot en toppen konsert!
RSS 2.0