Gott nytt år!Gott nytt år på er alla underbara och ha en god fortsättning, puss!

Rituals


Har precis testas min julklapp som jag fick ifrån brorsan.
Allting luktar så himla gott och fräscht! Något som jag rekommenderar er stort. Det är en bodybutter, en tvål för kroppen och en body mist.

Torsdag

Hade en toppenkväll igår! En härligt girlsnight tillsammans med mina fina tjejer Della, Alice och Ylva. Riktigt trevligt! Just nu ligger vi allihopa hemma hos Ylva och Alice. Jag och Della ska strax röra oss hemåt för har en del att göra. Ha en fin dag!
God jul

Nyårs klänning här
Great night great peopleJust ordered
Tisdags mys
Den Lilla Svarta

 
Alla har vi den eller behöver den lilla svarta! Allting i collaget hittar ni på Nelly.com och allting ligger dessutom under 300:-. Hur bra som helst och riktigt snygga! Funderar på att beställa hem mitten klänningen själv faktiskt.
 

JumpsuitÄr dödskär i min nya jumpsuit! Den går att använda under vilket tillfälle som helst. Både till vardags och även finare tillfällen som fester osv, med några snygga accessoarer till de. Den är även väldigt skön att gå runt i. En riktig favorit!

Endast 299:- från HM.

Gårdagen

Hade en underbar kväll med mina två favorit tjejer igår! Det behövde jag verkligen. Ni är så himla bra mina prinsessor. Hoppas ni hade en toppen fredag ni med och att helgen fortsätter minst lika bra!

 
 
 
 
 

Thursday night with bestfriend

 
 

Going crazy with my hair
RSS 2.0