Demo i skolan




New babies




Fråga till er

Nu får ni chansen att säga vad det är ni vill se i bloggen, vad ni vill att jag ska blogg om. Vad för inlägg ni vill se och läsa, om ni har någon önskerubrik. Så kommentera bara! Jag är nämligen helt tom på idéer och då kan vi tillsammans göra bloggen roligare att läsa för er, om ni får läsa om saker ni vill eller önskat.
 
Så det är bara att säga till om ni har någon önskerubrik, något tips ni vill ha, se mina arbeten jag gjort osv, allt möjligt liksom. Kram på er!
 
 
Modell: Johanna Forsberg / Foto: Emma Johansson / Styling: Rebecca Koluman

Natural make-up




Friday morning



Började se gossip girl igår och har fastnat helt, så bra. Men the vampire diaries är fortfarande min favorit. Så sitter här med mitt citron te och kollar på gossip girl, skönt! Ha en bra dag!

Torsdag

Kom nyligen hem från världens mission runda på vårdcentralen. Blev nämligen skickad dit utav min praktikledare haha så sa hon att jag skulle gå hem istället. Så det var rätt skönt faktiskt, så kan jag få vila lite. Världens bästa är hon verkligen, haha, så underbar1
 
Ska fixa något att äta, sätta på en film och lägga mig i sängen och bara ta det lugnt nu. Lovar att försöka bli bättre med uppdatering. Huvudet är dock tomt på idéer, haha. Men ska försöka komma på lite kul! Kanske lite arbeten jag gjort som frisör. Men nu ska jag fixa lite käk, kram på er.
 
 
 

Tisdag




Photoshoot- Styled all by me

 
 
Styling: Johanna Forsberg / Foto: Stina Hallén / Modell: Emelie Samuelsson
 
Här har ni en utav de färdiga bilderna ifrån en photoshoot, där jag stylade hår, sminkade och valde ut kläder osv åt en modell. Jag valde själv ut vem jag kulle ha som modell i projektet och det fick bli min fina kusin. Ni kommer få fler bilder då jag själv fått dom.
 

GIFS- Black&White

 
Jag är helt beroende utav tumblr. Varit det sen dagen jag skaffade det, vilket var under 2012 tror jag, haha. Man fastnar. Så tänkte slänga in lite gifs som jag tycker om, så ni får något att se/läsa på bloggen, haha.

More pancakes



Godmorgon alla fina! Hur mår ni? Sitter just nu framför tv:n och äter ännu en pannkaks frukost. Så gott! Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska kanske träffa Jonas senare. Vad ska ni hitta på? Hoppas ni får en bra dag!

Jennifers 18th party

 
Lite bilder från min fina väns 18 års fest för några dagar sen.
 
Vilken toppen kväll detta var! Tack fina Jennifer för en en grymt rolig kväll. Så himla härligt gäng!
 
 
 

En utav mina favorit platser

Bilder från sommaren 2013, Turkiet.
 
 
En utav mina absoluta favoritplatser, Alanya i Turkiet, Oba området. Varit där på exakt samma ställe två år i rad nu, så himla underbart är det där. Dock de enda stället jag varit på när det kommer till utomlands, men älskar de.
 

Förändring under 1 års tid

 

Här får ni se ett klipp på hur jag ändrats utseendemässigt under 1 års tid. Så himla kul att se, förändringar är det allt iallafall.


Pannkaks frukost

God morgon! Sitter just nu framför tv:n och äter frukost, pannkakor. Det är så himla skönt med lov! Vad som händer idag vet jag inte riktigt till 100%.

Ska fortsätta med städningen på rummet efter jag tagit det lugnt i en liten stund till. Hoppas ni får en bra dag iallafall, kram




Dagens skönhetsideal

Tänker ni lika mycket som jag på hur dagens skönhetsideal ser ut? Hur mycket det egentligen påverkar oss människor, framförallt ungdomarna. Att vi måste se ut på ett visst sett för att vi ska bli accepterade och omtyckta av andra. Vad hände t.ex med att kvinnor med runda fina kurvor va de som va vackrast? Vad får vi alla dessa idealen ifrån? Vad är det som påverkar oss att följa detta ideal?
 
Tidningar, hemsidor, tv program och alla andra sorters medier... Det är där vi kan se allt från program som Victoria Secret, där flickorna kallas änglar och har den såkallade "perfekta" kroppen. Bland dessa medier kan vi även hitta artiklar som säger "gå ner 10kg på en månad" eller "Caroline 25 år efter fettsugning - har aldrig mått bättre". 
Detta är saker som påverka oss unga så himla enkelt. Några som påverkas extra mycket av dessa saker är vi unga flickor.  Efter att ha sett på en Victoria Secret show eller något liknande, då vill alla helt plötsligt se ut som dom. Då börjar de dra in med träning och sen minskar de mer och mer på maten. Vissa byter även ut sin mat till barnmat eller sluta äta överhuvudtaget, vilket inte är bra alls. Folk har drabbats av svåra sjukdomar och ätstörningar pga dagens skönhetsideal. Varför gör ni detta tjejer? Jo, för att ni tror att ni kommer bli mer omtyckta och se "snyggare" ut i andras ögon. Det är samma med dagens killar, de tror att om man har den såkallade "perfekta" vältränade kroppen så får de fler tjejer och fler "ligg" (skämtosido)? Nej. Så är det inte... Va er själva tjejer och killar! Okej om ni trivs med att träna, vara vältränad, men försök ändå att vara nöjda med er själva ändå och sabba inte för er själva.
 
Ni är fina som ni är, långa som korta, "smala" kroppar som kurviga... Din kropp är DU. Den gör dig till den du är... Ändra inte på de! Du behöver inte ha de största brösten, plattaste magen och de snyggaste höfterna, som alla nu ser de som. Va dig själv, försök inte vara som alla andra. Det är våra olikheter som gör oss speciella, right? Hur roligt hade det varit om alla runt omkring oss såg likadana ut. Skit trist. Så ställ dig framför spegeln och kolla på dig själv med ett leende på läpparna och va nöjd över hur du ser ut och hur du är skapad, låt inte medierna, folk runt omkring osv ändra på den DU är. Du är fin precis som du är, tänk på det.
 



Mina två senaste köp

Under förra veckan köpte jag två nya jackor som jag verkligen älskar. Är dock lite mer vårjackor, men dom är faktiskt rätt varma nu med. Går att använde nu med liksom. Men lat som jag är så orkar jag inte ta bild på dom, ni kan få se bilder hur dom sitter på någon annan dag. 
 
 
Missäy- 299:-
 
 
Gina Tricot- 599:-
 
Är väldigt nöjd med båda två!
 
 
 
 
 

Miley Cyrus

Lite bilder från några utav Mileys plåtningar/photoshoots. Hon är för underbar.
 
 
 
 

Ledig torsdag



Så himla härligt att vara ledig två dagar i sträck! Är ledig varje onsdag från skolan och så fick jag även va ledig från praktiken idag, hur skönt är inte de. Sen är de fredag imorgon och då börjar lovet. Så underbart!

Sitter framför tv:n just nu och ska äta frukost, nutellamackor och ananas, jag är besatt hahaha. Ha en toppendag!

På gymmet




PH med syrran




Skolan är seg



Sitter i skolan just nu och har historia. Sitter nere i mitt hörn och skriver på mitt arbete, så himla kul för jag har alltid mina speciella platser i klassrummen, haha. Slutar om 25 minuter ungefär, för dagen, hur skönt som helst. 

Söndag igen

Då va de söndag igen. Har haft en toppen helg faktiskt. Var med Sanne på fredagen och på lördagen stack jag direkt till Jonas efter jobbet och stannade där till idag, kom hem runt halv sju ungefär. Har spelat ps3 eller rättare sagt, han har, haha jag suger men det är så kul och kollat film osv. Mått så bra!

Sitter just nu och spelar lite gamla gta spel här hemma, åh vilka minnen från när man va mindre, har redan fastnat i spelet haha. Ska spela vidare nu, ha en fin kväll!



Bild från plåtning

 
Foto: Emma Johansson / Styling: Rebecca Koluman / Modell: Johanna Forsberg
 
Här har ni en utav bilderna från plåtningen i måndags som jag lovat. Detta är dock den enda bilden jag fått än sålänge, får ett par till på måndag, så då får ni se fler. 
 

RSS 2.0