Donken

Sitter på donken just nu med lilla syster och Jennifer, så himla gott!


Fredag

Då var det äntligen fredag igen! Vad som händer idag vet jag inte riktigt. Mådde inte jätte bra imorse, men känner mig mycket bättre nu. Skönt! Mått lite till och från de senaste, vilket är anledningen till den dåliga uppdateringen.

Vad ska ni hitta på idag då? Hoppas ni får en toppen start på helgen iallafall, kram på er.
 
 
 

Hair styling and make-up by me




Modell: Emelie Samuelsson / Styling: Johanna Forsberg
 
Ni kommer även få se de färdiga bilderna när de är färdig fixade utav fotograferna.

Tuesday

Kom hem för inte alls så länge sen, har käkat osv. Var hemma hos Jonas, vi spelade lite ps3 och så. Jag ägde honom... eller inte. Haha! Jaja, imorgon är onsdag vilket är mina lediga dag från skolan så passar på att jobba lite imorgon. Behöver ju pengarna liksom, annars sover jag bara bort hela dagen, vilket är onödigt.
 
Bilderna från plåtningen igår kommer ni få se inom kort, får tyvärr inte publiceras ännu. Har själv fått se en bild, fotograferna va riktigt duktiga. Ska bli kul att se resten. Så ni får hålla ut lika länge som jag. Kram på er!
 
 

New in- Better Bodies



Kom hem alldeles nyss och då hade pappa varit och hämtat ut mitt paket, äntligen! Behövt ett par nya träningstights länge nu och dessa va perfekta.

Better Bodies - från fitnessbutiken för 799:- 


Getting ready




Söndag

Haft en helt okej helg med jobb, myskväll med tjejerna och även träffat Jonas. Sitter hemma just nu och tar det lugnt, har precis duschat och så, väldigt skönt.

Imorgon ska jag ställa upp som modell för min vän Rebecca på hennes projekt/photoshoot, ska bli kul och se bilderna sen, hon har grymt bra idéer. Ha en fin kväll!


Bild från igår kväll med mina fina tjejer.


Mot jobbet




Godnatt på er




21 Januari 2014

Hej på er! Kom hem för en stund sen, har varit iväg och tränat med Emelie, vi körde på hårt idag! Känns så bra nu i efterhand!Har precis käkat och så och ska nog sätta på ens erie eller så. Börjat kolla på Teen Wolf nu, än sålänge verkar de väldigt bra. Väntar på att de nya avsnittet på VD ska komma ut bara haha.

Imorgon är det onsdag, vilket innebär ledighet för mig. Skönt! Men ska nog upp tidigt och träna på morgonen, kan va rätt gött, så slipper jag de på kvällen senare. Sover ju ändå bara bort onsdagarna annars, så varför inte utnyttja den lite, haha. Men ni får ha en super trevlig kväll, puss!
 
 
 
 
 
 
 

Fixat mitt hår



Idag i skolan hjälpte mina fina vänner Yasmine och Rebecca mig att snygga till min ombré på nedre delen och gjorde även övre delen av håret lite ljusare. Är super nöjd, håret behöver dock en del inpackningar nu haha. Men är jätte nöjd, ser så mycket bättre ut nu.

Bussen till jobbet



 
Sov hos älskling inatt och sitter just nu på bussen till jobbet. Åh orkar verkligen inte, men vad gör man inte för pengar egentligen, haha. 

Hos älskling

Hej! Ligger och kollar film hemma hos Jonas nu. Han typ halvsover, haha! Blir att jag sover här inatt, imorgon är det fredag, så skönt! Vad som händer imorgon vet jag inte riktigt. 

Hoppas ni mår bra? Har ni några planer för helgen?





lycklig

Hej goingar! Hur mår ni? Själv mår jag jätte bra, kan egentligen inte bli lyckligare! Sitter just nu och lyssnar på härlig musik och bara tar det lugnt och skriver på ett arbete då och då. Blev ingen träning idag som planerat, får väl bli imoron eller något, i vecka ialalfall, haha.
 
Imorgon är det onsdag vilket innebär ledighet för mig. Älskar verkligen våra lediga onsdagar! Det blir som en paus mitt i veckan, hur skönt som helst. Ska iallafall träffa älskling imorgon när han slutat skolan blir det nog. Åker väl hem till honom elelr så, får väl se. Men tänkte bara uppdatera er snabbt, ska hämta lite gott att äta och fortsätta skriva på arbetet. Ha det bäst, puss! 
 
 
 

Photoshoot- Bilder

 
  
 
Håret va det stora syftet i denna fotografering (men självklart kläder och smink rätt mycket). Mannen på bilden längst ner är min lärare från USA, riktigt grym!
Slängde även ihop en snabb Header med tre utav bilderna, kändes att det behövdes lite nytt.
 
Modell: Johanna Forsberg Foto: Emma Johansson
 

Make-up lesson

Sitter just nu i skolan och vi har sminkat och hållt på nu. Väldigt kul! Dagarna blir så mycket roligare när man gör något kul. Slutar tidigt idag, runt halv två och då ska jag hem. Senare mot kvällen ska jag iväg och träna, gymkortet har legat och ruttnat i plånboken allt för länge nu.

Igår ställde jag upp som modell för lärarna och de kommer ni få några bilder ifrån senare med. Så häftigt! Alltid älskat att stå bakom en kamera. Kände verkligen att detta är något jag velat länge. Men det var iallafall hur kul som helst! Men ni får ha det så bra, puss!


Esras väldigt häftiga sminkning på mig förut, kul med lite fantasi. Såg lite ut som en älva och eftersom jag har milerande ögon så blev mina ögon mer gröna än blå.

Bilder från gårdagen











Party with my ladies





Getting ready for the night



Ikväll bli det firande för min fina vän Madde som fyllt 18 hela år! Åh längtar så tills det är min tur! Hoppas ni får en toppenkväll, det ska jag och mina tjejer ha!

Jobbar på min moodboard




Följ mitt andra instagram konto








MITT 2013- Januari / Februari / Mars

JANUARI- Spenderade verkligen en hel del tid med mina fina vänner denna månad. / Hade härliga kvällar med mina tjejer från klassen, vi åt spela spel osv, lunchade även på Jensens och var även och såg filmen EGO på bio / Hade myskväll med mina andra girls där vi åt massa gott, sjung singstar och hade superkul. / Under denna månaden var jag och Sanne verkligen träningsnarkomaner haha, svårt att tro. / Det var även under denna månad min fina vän tim gick bort, fortfarande svårt att tro.
 
FEBRUARI- Umgicks en del med min fina Jennifer. / Firade även mina andra vän Jennifer som fyllde 17 tillsammans med en massa goa tjejer. / Skolan jobbade jag även på i som vanligt. / Spenderade tid med på Barista, pluggade och snackade med mina favorit tjejer. / Umgicks med härliga vänner. / Var på mina fina väns begravning. 
 
MARS- Hade riktiogt härliga och goda frukostar med mina Sanne som ja spendera en hel del tid med. / Mös med tjejerna från klassen. / Var beroende utav hallon. / Umgick med Sara en hel del, vi hitade alltid på något kul. / Spenderade även tid med andra goaq vänner åt middag, hängde ute osv.
 
Detta va de tre första månaderna utav mitt 2013, imorgon kommer ni antagligen de nästa tre månaderna. DElar upp de så ni har lite att vänta på och så det inte blir för mycket på en gång.
 
 
 

Så himla trött




Mot stan

Godmorgon kanske man inte kan säga just nu. Inte sovit helt ett dugg inatt, varit hur pigg som helst, somna väl lite halvt den sista timman innan jag skulle upp igen, jag lär sova gott inatt.

Sitter på vagnen och ska möta upp Jonas nu, vi ska in till stan och kolla lite, sen får vi se vad som händer. Vädret suger ju! Usch, vill ha värme. 




Kort klipp utav mitt 2013

Haft ett toppen år verklligen tillsammans med de människor jag älskar mest. Ser fram emot de nya året!

 


Nytt år, ny start

Åh vad jag saknar bloggandet! Bara behövt komma ifrån det i ett bra tag nu, har ju trots allt bloggat konstant i ca 4a år om inte mer lite överallt. Men har nu bestämt mig för att ta tag i detta igen, det är ett nytt år med nya möjligheter. Vet att det är ett par sycken som ialalfall saknar mitt bloggande lite.
 
Är ju den typen av bloggare som gärna delar med mig om vad jag sysslar med på dagarna, åsikter, hjälper andra älskar jag med, så behöver ni svar på frgåor eller hjälp oc ar problem osv, så finna jag här. Nu kör jag på nytt igen och ska verkligen försöka nå målen jag haft inom bloggning. Ska försöka med ialalflal minst ett inlägg om dagen.
 
Kom gärna med förslag på inlägg, önskerubriker osv. Kan va kul och se vad ni vill se i bloggen, kram!
Gott nytt åt på er och hoppas ni fick ett topen avslut på 2013 och en grym start på 2014.
 
 
 
 

RSS 2.0