Facelook
Liseberg

Nu sitter jag och mitt hjärta påväg till Liseberg för att se labyrint. De andra kommer även in med och hänger på oss. Hoppas ni får en toppen dag, puss på er!
Gottar oss
Glad midsommar kära niHos mamma

Har varit hos mamma i 3 nätter därav anledningen till dålig uppdatering. Inte haft tillgång till ordentligt internet nämligen. Men tänkte sålänge upp lite bilder därifrån nu så får ni se vad jag gjort under tiden jag inte bloggat haha.

Så himla skönt och komma upp dit, mitt i ingenstans typ känns de som och bara koppla av och glömma allt.

Dagens
Gottar oss

Styling inför skolbal

Igår hade min fina syster Angelica och min kusin deras första skolbal! Stod och hjälpte dom med hår och smink i några få timmar, sån himla lättnad när jag äntligen blev klar. Så himla fina blev dom!


Emelie gjorde jag stora fina lockar på och en väldigt naturligt sminkning med naturlig skugga på ögonlocken.


Angelica gjorde hår osv själv. Jag la en snygg bas på henne och en svart sotning på ögonlocken.


Och på Emma gjorde jag en väldigt enkel men snygg uppsättning på.Ta mig dit palmerna bor

Efter att ha varit i Turkiet på samma ställe och hotell två år i rad, 2 veckor båda gångerna. Så känns det lite konstigt att det inte blir en resa dit i år.

Nu när sommaren är här känner jag verkligen att jag vill komma härifrån. Har så många drömresemål som capetown, Australien, Tunisien, Italien osv. Vill verkligen bara komma bort till värmen och leva i nuet! Glömma all stress och allt annat och bara gotta mig. Med någon/några man tycker om.

Älskar denna platsen!


Mys
Saturday
Fyfan vad du är bra brorsan

Bilder ifrån gårdagen då brorsan tog studenten!
My baby is here

RSS 2.0