Working
Todays Outfit

Våren är äntligen här!


Solig måndag

Det gör så stor skillnad på morgonen att vakna upp till att solen skiner än att det är mörkt och äckligt ute. Så himla härligt! Hoppas denna solen och värmen stannar nu med. Det gjorde min måndags morgon mycket bättre ialalfall, haha.

Ska strax iväg till vagnen för att åka till skolan. Lång dag dig, sluta halv 6, men ska slinga och greja med Jennifers hår idag så de blir kul. Alltid kul när man har något att göra på frisör lektionerna. 

Har gjort en liten video där jag visar dagens outfit som kommer upp om en stund. Ha en toppendag, puss!
Dagens outfit- vårLångkjol, mönstrad top och snygga guld accessoarer.

Just nu
LunchrastKom precis hem från praktiken. Ska tillbaka runt 1 igen, har precis fixat i ordning lite lunch. När jag slutar idag vet jag inte riktigt, ikväll blir det iallafall träning för min del. Men nu måste jag äta och fixa det jag vill ha gjort, kram.

Dagens köp- Sport
Linne- Gina Tricot 79:- | Sport BH- Gina Tricot 199:-

Yesterday
Grazette of Sweden
Modellkontrakt
Wehå

Fluffy hair
The past few daysTime for work
Natural waves

Jobbade på att föna vågor idag på herrdockan. Lite svårt i början, men det blir enklare och enklare när man kommer in i tekniken, vilket jag gjorde idag. Jag gjorde inte så skarpa vågor, gjorde så det såg naturligt ut.
Black and white


Nu sticker jag snart iväg till skolan, lång dag idag! Slutar kl halv 6 idag. Efter det ska jag sola med Sanne, sen blir det plugg och ta de lugnt. Jätte slapp idag haha, syns kanske. Men ni får ha en bra dag, puss!


RSS 2.0