Dagens




Roadtrip till Ullared




Ni är vi påväg efter en toppendag tillsammans jag och mina tjejer. Fick med mig en hel del som jag kan slänga upp bilder på senare eller imorgon. Härligt med en liten roadtrip med mina girls. Nu ska vi släppa av grejerna när vi är tillbaka i Göteborg sen ska vi ut och äta och ta en drink eller så. Underbart!

Jumpsuit beställd

Har precis klickat hem den snygga jumpsuiten som jag bar under fredagens modevisning. Kände mig så himla bekväm i den och den va så grymt snygg på så kunde inte låta bli, vackra Amanda la undan en åt mig, underbar! Riktigt snygg nu till sommaren när man kommer bli ännu brunare. 



Grillar lite




Ladies Night- Bildbomb

Hade en helt amazing kväll igår med alla  goa människor på eventet! Va så kul att få jobba med alla fina modeller, stylister och alla killarna. Stort tack till fina Amanda som fixat alltihop på parklane! Det va även kläderna ifrån hennes egna webbshop fashionablestory som vi modeller gick i. Toppenkväll verkligen! Hängde med sjukt hos tjejer och även Samir under i stort sätt hela kvällen! Här kommer en bildbomb.








Ikväll smäller de!

Då är dagen kommen, ikväll smäller det, ladies night på park lane!

Ikväll kommer jag gå som modell på modevisningen på park lane. Ser fram emot en toppen kväll med en massa goa tjejer och även kvällens gäst Samir badran! Kommer bli super! 

Håller just nu på att göra mig i ordning, ska ut om en liten stund och träffa lite vänner sedan drar jag till park lane runt 16. Ska försöka ta ett par bilder år er.




26 grader







Årets första dopp

Idag tog jag året första dopp! Haft en underbar dag nere vid havet med goda vänner. Vi har spelat gitarr, tänt brasa och bara haft en underbar dag i värmen.

Imorgon blir det praktik som gäller, och vädret ska bli ännu bättre imorgon med, så underbart! 




Onsdag


Att bli väckt halv 7 på morgonen på sin ledigaste är inte det roligaste. Men idag var det okej, brorsan slet upp både mig och syrran ur sängen förut. Han hade gjort en god frukost med äggröra, bacon osv. Fick sova lite till och nu ska jag upp igen. Ska iväg och sola, sen efter det så drar jag hem till Julia så ska vi ha det mys på hennes balkong, senare blir det ner till havet. Ha en bra dag puss.

Rösta på mig

Rösta jätte gärna på mig om att få bli sunsilks nästa stora modell, modell kontrakt med milas och ett omslag på veckorevyn! Skulle betyda guld! 
Del gärna och sprid vidare till era vänner, skulle betyda allt om ni hjälpte mig med detta, puss. Länken hittar ni nedanför.

http://sunsilk.se/anvandare/352
http://sunsilk.se/anvandare/352
http://sunsilk.se/anvandare/352




Inför modevisning

Hej på er! Sitter just nu på vagnen påväg in till stan. Ska möta upp gängen för nästa veckad modevisning. Vi ska testa lite kläder osv. Ska bli kul och se hur detta blir.

Hoppas ni har en bra dag, puss!




Tisdagen den 13onde

Jennifer gick precis hem och jag ska hoppa in och duscha av mig lite strax. Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt, skolan först, sedan solade jag, träffade mina tjejer lite, drog hem och klippte Stinas hår. Hon blev nöjd vilket är det viktigaste. Sen har jag haft det mys med Jennifer tills nu. Ska fixa ihop lite roligare tidsinställda inlägg åt er, puss.






Rensar laptopen



Sitter just nu och rensar min gamla mini laptop lite på massa skit. Så kanske de går att använda igen hyfsat bra, förhoppningsvis. Så kul att se en massa gamla bilder ifrån flera år tillbaka, haha.

På Göteborgs gator

Såhär ska det se ut på gatorna, wow. Helt sjukt vad bra, talanger gömmer sig bakom varje hörn.


Ask.fm



Har ni några frågor eller liknande så kan ni även hitta mig på ask www.ask.fm/forsbergjohanna, puss.

Litet budskap från mig till er


 Översättning: Att vara utan smink är det nya "vacker"? Förlåt, men inte i denna värld. Tyvärr. Du behöver inte en massa smink och bild effekter för att se vacker ut, du är vacker precis som du är. 

Ha en fin fredag kära ni!

Håruppsättning- Slarvig


Här är en utav gårdagens håruppsättningar. Jag är en sån tjej som föredrar de lite mer slarviga uppsättningarna mest, som ni ser på bilden. Tycker personligen att det är mycket snyggare! Man kan liksom göra hur man vill, slänga in en fläta mitt i allt osv, men ändå ser det snyggt ut. Tänk vad mycket man kan göra med hår ändå.



8 Maj 2014

Hej på er! Detta får bli ett lite kort mindre roligt, vanligt vardags inlägg. Har precis kommit ur en härlig dusch och ska städa undan det sista på rummet. Får fortsätta med resten imorgon. Dagen idag har bestått utav praktik där jag klippt min brorsas hår, gjort lite uppsättningar på dockan och även färgat och klippt håret på min ''praktik ledare'', super härlig kvinna verkligen! Så nöjd med salongen jag valt.
 
Hoppas ni haft en super dag, imorgon är det fredag, vilket är hur skönt som helst. Tiden bara rinner iväg, nu väntas bara sommarlovet. Ha en toppenkväll, puss & kram.
 
 
 

Inspiration








Min vardagliga naturliga sminkning

#dailymakeup


Ladies Night- Park Lane

Snart är det dags för den stora kvällen på Park Lane i Göteborg, ladies night. Den 23 maj kommer jag gå som modell på deras modevisning på Ladies Night, en kväll för tjejer som är 18+. Kommer bli en kväll vi sent kommer att glömma! 

Kommer gå som modell för Fashionablestory, deras klädkollektion. Kommer bli riktigt kul, väldigt snygga kläder! Kvällen kommer bjuda på, danser, modevisningar,  inoljade män, osv. Vi kommer även ha en speciell gäst där, nämligen Samir Badran, som en utav alla gäster kommer kunna vinna en dejt med.






Videofyme, instagram, blogkeen...

Tänkte bara uppdatera er snabbt om alla andra nätverk osv där ni kan hitta och följa mig, för er som vill se mer utav mig.
 
Instagram: johannaaforsberg / Twitter: forsbergjohanna / Videofyme: Johanna Forsberg / Ask.fm: KLICKA HÄR 
 
Gilla gärna min facebook sida också, om ni kollar i menyn till vänster så hittar ni den lilla boxen, bara att klicka gilla. väldigt simpelt och skulle vara super snällt.
 
Sen så kan ni även följa bloggen på Blogkeen. Ni hittar ikonen till vänster i bloggen under profilbilden, slänger in ikonen här i detta inlägget med om det gör det enklare för er. Det är bara att klicka på ikonen och om ni inte redan är medlemar där så borde ni skaffa det, där kan ni enkelt följa de bloggar ni gillar och där kan även de som gillar din blogg följa er. Kram!
 
- - -
 
 
 

#vågatala

 
 
Ja, vad ska jag börja. Blev helt stum efter att ha sett denna videon med Sebastian ifrån top model, en så himla go kille. Tycker att ni ska ta er en titt på denna inte jätte långa video där han berättar om sin lilla hemlighet.
 
Och för er som varit med/är med om liknande... #vågatala och som sebastian sa det är inte erat fel. Jag finns här för var och en utav er. Vet att det är många som har det svårt på något vis, man kan inte gämföra sina problem med andras.
 
Men #vågatala och finns där för varandra, du är stark och det är vi även tillsammans. Och väldigt starkt gjort sebastian att komma ut med en sån här grej, riktigt stark gjort utav dig, hoppas på att var och en utav er är lika starka. Väldigt inspirerande video!
 
 
En liten bild på mig och otroligt goa och starka Sebastian ifrån Top Model Sverige.
 

Photoshoot Pictures- Styled by me

Vi hade ett litet porjekt i Skolan för ett tag sen där vi höll i en egen liten Photoshoot tillsammans med NTI-gymnasiet. Där jag då stylade hår, sminkade och valde ut kläder åt modellen som då blev plåtad utav mina vänner Stina & Sofia på NTI-gymnasiet. Väldigt roligt!
 
 
Styling (Hår, make-up)- Johanna Forsberg (jag) / Foto/Redegering: Stina Hallén & Sofia de Maré / Modell: Min fina kusin Emelie Samuelsson

Goodiebag- top model VIP

Vad fanns i min #goodiebag från #topmodelsverigevip i fredags på Berns Hotel?


Måndag 5 maj



Kör på en väldigt skönt och slapp outfit idag men som även är väldigt snygg också.

Det är måndag igen och jag ska snart bege mig mot bussen. Lång dag idag, slutar halv 6 och så har jag även simprov idag med, haha. Jag lär ju vara rätt trött när dagen är slut, haha.

Bilder 2-4 Maj

 
Nu är jag hemma i goa Göteborg igen efter 4 timmars bilresa. Skönt att komma hem igen faktiskt. Här har ni lite bilder ifrån helgen ifrån Stockholm och lite ifrån när vi var på Hallstahammar också.
 
 
 

Påväg hem till Göteborg



Nu sitter jag i bilen påväg hem till Göteborg igen. Har haft en toppen helg i Stockholm och Västerås/Hallstahammar. Kommer slänga upp lite bilder ifrån helgen senare när jag kommit hem igen och så ska ni även få se vad goodiebagsengoodiebagsen innehöll ifrån eventet. Nu väntar ungefär 3 timmar bilresa till, men det klarar jag nog. 

Hoppas ni haft en toppenhelg ni med!

Hälsning från Jonas Hallberg

En liten hälsning ifrån vår absoluta favorit babe och superstylist Jonas Hallberg. #Topmodel #topmodelsverige


Top model- Berns Hotel

Igår var jag på Top Model Eventet, på Berns Hotel i Stockholm tillsammans med min vän Sanne. Där minglade vi runt och hade det väldigt trevligt med alla modeller, Jonas Hallberg, fick massa goodiebags. Fick även nya vänner haha, fina Nicole som driver bloggen nickys.se och hennes Goa mamma Daniela. 

Hade en toppen kväll verkligen! Ni kommer få se en liten video hälsning ifrån Jonas Hallberg om en stund. Ni kommer även få se innehållet i goodiebagsen.









Blev tyvärr bara mobil bilder, men det duger.

Mot huvudstaden




RSS 2.0