Söndagsmys
Purple hair
Nytt från Nelly.com

 
Imorse fick jag ett sms att mitt paket var framme och redo att hämtas ut. Så det bad jag pappa fixa när han var påväg hem från jobbet. På bilden ovanför der ni vad paketet innehöll. Ett par nya skor från Nelly.com! Tycker att dom är super snygga och väldigt sköna att gå i!
 

27 november

Ligger just nu hemma i min säng och kollar lite tv och gottar mig med hallon och yoghurt. Vad som händer idag vet jag inte riktigt, denna förkylningen jag har tar kål på mig. Något jag måste får gjort och vill ha gjort idag är att stor städa på mitt rum. 

Ska även försöka få ihop lite roligare inlägg här på bloggen till er med. Lite bloggtorka nu märker jag. 
Måndag morgon
Feed your faith

 
 
''Feed your faith and your fears will starve to death''
 

Pitch Perfect 2' Trailer

 
 
Såg alldeles nyss att det ska komma ännu en Pitch Perfect film, Pitch Perfect 2. Jag verkligen älskade första filmen, så ser verkligen fram emot att få se denna med. Får hoppas att den når upp till de förväntningarna jag har, haha.

18 November

Hej kära ni! Hur mår ni idag? Själv känner jag mig lite krasslig, men får hoppas på att det blivit bättre till helgen då jag har planer med mina fina vänner. Blev igen skola för min del idag pga det, så blev en dag hemma i sängen med mycket sömn och film. 

Har precis lyckats ta mig upp ur sängen och ska göra mig något att äta, med tanke på att magen är tom just nu. Ha en bra dag!
18 år!
Ny tatuering

Äntligen är den gjord! Sitter just nu på tåget påväg hem från älvängen där jag precis tatuerat mig hos grymma Sony som även gjort min tidigare tatuering. Han är grym! Är supernöjd! Så nu sitter den där på mina revben och kan rent ut sagt säga att det gjord väldigt ont, men de var det värt.

Denna skönhet fick jag i födelsedags present utav min underbara mamma  och hennes kille, eftersom att jag nu på lördag fyller 18 år, och ville ha den gjord innan de, haha.
 
 
 
Vad tycker ni? Väldigt dålig bild, ni kommer få en bättre när den börjat läka ännu mer. På bilden var den precis nygjord.

10 november

Då var det måndag igen. Vilket innebär ännu en ny skolvecka. Ska nu röra mig iväg mot skolan, får hoppas på att denna veckan går riktigt fort, för på lördag blir jag 18 år! Så himla taggad. Dagen ska spenderas med de jag älskar. Hoppas på en toppen helg iallafall och hatt den blir som jag tänkt mig.
 Grattis min prinsessa!

Ikväll ska vi fira mina fina Mikka som fyller 18 på tolvslaget! En tjej som verkligen förtjänst guld, idag är kvällen din mitt hjärta. 

Ha en toppen fredag alla underbara!
Konferans med Handels
Happy Halloween eller något

Ullared med familjen

Idag drog familjen en trip till Ullared och shoppade lite. Alltid lika kul och fick med mig en hel del saker hem, delvis en snygg jacka som jag redan är dödskär i. Sitter just nu i bilen påväg hem ige. Helt slut, var uppe kl 7 imorse och det är inte de roligaste på en lördag haha, men de var det värt.

Har ju fortfarande hela dagen framför mig att hitta på annat kul, så lite positivt va det att gå upp tidigt. Idag kommer jag nog bara umgås med mina goa vänner. Hoppas ni får en toppen dag!
 
 
Hahaha, ''kom igen ställ er fort så jag kan ta en bild''.
 
 

RSS 2.0