Today I'm wearing...


 
Byxor och top från bikbok. har dock håret plattat och nersläppt.

Hos älskling




Nytt i garderoben



Båda två är från bikbok. 149:- båda två, sitter väldigt snyggt på.

Shiny Red Lips

 

Morning world




Blev ingen praktik för min del idag. Har haft halsont i 3 dagar nu, men det har börjat släppa lite sen det börja vilket är skönt. Men behövde stanna hemma och vila, hoppas på att jag inte åkt på något nu bara.

Skulle egentligen ha gymmat med älsklingen idag. Men det går ju nog inte då, helt beroende på hur jag mår senare, men antagligen inte. Jaja, ska sätta på en film till nu, ha en bra dag!

Dagens Outfit

 
Här har ni två bilder på dagens outfit
 
Sov över hos älskling från igår till idag, mysigt som alltid. Men imorse stack han till skolan och jag stack hem. stackarn, hehe. Vad som händer idag vet jag inte riktigt, blir nog kanske gymemt senare ikväll iallafall, får se vad jag orkar. Kanske sticker ut och träffar lite vänner eller så med, som jag sa beror på vad jag orkar göra idag. Onsdagar är nästan altlid slappdagar för mig med tanke på att jag är ledig.

Underbar helg

Har haft en underbar helg tillsammans med mitt hjärta, åh han gör mig så glad. Sanne och Rasmus kom även upp till mamma där vi firade mig lite smått, va väldigt mysigt. Satt och pratade, lyssnade på musik osv med mammas och hennes kille med, allihopa. Idag gick brandlarmet på donken när jag och Jonas käkade med och de första vi gjorde va att packa ihop maten och sen gå ut, så kul haha!

Men måste sova nu, back to realty imorgon igen. Tack för alla gratulationer jag fått utav alla nära och kära och även er jag inte känner. Uppskattas! Ha en fortsatt trevlig kväll, puss.






Ikväll blir de firande



På tåget nu påväg upp till mamma där vi ska fira mig, jag, älsklingen och Sanne och Rasmus och även mamma och hennes kille, synd att inte de andra kunde komma bara. Blev inget stort för de gick inte och orkade inte med de, men kommer ha så kul! Massa musik, snack, dricka och gott, med de underbara människor runt omkring mig. Så kul!

Birthday girl




Hårprodukter- tips

Fick med mig lite hårproduker från praktiken idag, så kul. Har hunnit testa hår inpackningen för förljusat hår nu vilket passade perfekt för mig, med tanke på att jag blekt mitt hår två gånger under en vecka. Mitt hår blev verkligen mjukt och härligt utav de. Här har får ni även bilder på de olika produkterna. Hoppas resten är lika bra!



Dagens outfit


Ska strax dra mig mot praktiken. Är inte så trött som jag trodde jag skulle vara idag. Slutar runt 16-17 då blir det rätt hem och sen åker jag, min syster och pappa och fixar gymkort åt mig och syrran. Äntligen! Hörs senare, puss.


Mitt hjärta





Wednesday

Hej på er! Åh vad jag älskar onsdagar, ledighet! Har precis fixat i ordning håret, lockade i ordning de lockar som gått ut från gårdagen. Har även hunnit vara iväg på torget för att fixa lite papper osv med pappa. 

Vad jag ska göra idag vet jag inte riktigt. Vad ska ni hitta på idag? Ska nog se om det är någon som har lust att träffa lilla mig haha. Jaja, vi får väl se vad jag hittar på, något blir det iallafall oftast. Ha en fin dag!




12 november 2013

Hej fina ni! Sitter just nu hemma och har plockat undan på rummet och så och tar det lugnt med musik i högtalarna. Härligt! Om en lite stund/sen kommer älskling hit och han sover över inatt, eftersom jag är ledig på onsdagar. Got to love that!

Satte på julmusik förut, åh då insåg jag hur mycket jag längtar till julen! Så mysigt. Men har annat att se fram emot innan, som min födelsedag på fredag t ex. Kul kul! Men ska fortsätta och göra vad jag nu gör, haha, ha de bra.




Ombre- klart


Nu är det äntligen klart!
Första bilden är efter första blekningen och den andra bilden är nu efter andra då vi blekte de nedre håret. Ja, det är jag och mitt hår så ni vet. Så nöjd! Vad tycker ni?

Favorit lektion

Fick jobba på varandras hår idag i skolan så fina Jennifer i min klass fick äran att fortsätta och göra klart det sista på min ombre. Känns så bra! Kommer bli as bra. Planerat detta i ett tag nu, känns skönt att få det gjort. Har redan gjort första delen som jag redan visat er. Ni får bild på resultatet senare, puss.




3 Videos from my #vine

Hahaha nej men usch


Amsie Brown- Min kvinna

 
Älskar denna låten, så bra!

Lite bilder från de senaste







Början på min ombré





Jag är tillbaka, for real

Har haft en rätt så lång paus från bloggandet de senaste, men har bestämt mig för att komma tillbaka. Blir alltid att jag börjar sakna bloggandet tillslut, med tanke på att jag bloggat så länge jag kan minnas. Men ska uppdatera er en massa nu, med bilder från de senaste osv. Ska så gott jag kan försöka med att uppdatera er varje dag. Hoppas ni mår bra? Nu kör vi igen.



Julia is in the blog

Hejhej johannas fina vänner :) 
Just nu sitter vi hemma hos Johanna och ska kolla på film, och så är Markus här :) hejdå. 

RSS 2.0