Dress- new in





Lördagskväll



Jag och min fina tjej, lugn kväll med fina vänner. Kan inte bli bättre, puss.

Resturang Bejing



Middag med lilla syster på resturang Bejing inne i stan,mys!

Lockar på lillasyster




Solig tisdag

Tisdag idag och solen skiner, så himla underbart! Ska snart sticka iväg till skolan. Prov idag och vet redan att jag kommer klara det så det känns toppen. Efter det så slutar jag förhoppningsvis. Efter skolan ska jag möta upp lillsyrran för att sola sedan blir det hemåt och sen får jag se vad dagen har att erbjuda. Solen skiner, vädret är underbart, hoppas det håller sig såhär bara.

Idag kör jag på min vita skinnjacka.




En favorit

 
Älskar den! Sitter grymt snyggt och skönt på!
 

Fredagskväll

Hade en toppen kväll/natt tillsammans med två av mina favorit tjejer! Gårdagen var väldigt kul! Spenderade den tillsammans med Alice, Della, lite spel och lite gott till det. Åh vad mycket snack och skratt det blev, haha! Idag är det lördag (älska) och den ska bli minst lika kul. Imorgon väntar jobb.

Lite bilder på mig och mina tjejer från igår. Tycker mycket om mina galna tjejer.
 
 
 
 

Torsdags träning

Åh vad det va skönt att komma tillbaka till gymmet igen! Känner att det är dags att komma igång igen och älskar att vara på gymma och mår alltid så himla bra efteråt. Riktigt skönt, nu blir det iväg och sola, sedan hem och lägga sig i ett gott bad.
 
 

Har det riktigt bra







Modevisning- Valand

Godmorgon på er! Idag är jag uppe tidigt men ska nämligen iväg på skidresa idag, vid 12 tiden kommer bussen och hämtar upp oss. Igår bjöd Valand på modevisning, där jag och min vän Mikaela gick modeller. Stylingen skötte min bästavän som går stylisy utbildningen på burgården som höll i visningen. Massa snygga modeller och styliser och en väldigt stor publik. Väldigt roligt!

Men nu har jag lite bråttom, har knappt packat, haha. Ha en toppen dag allihopa och även en toppenhelg, misstänker att bloggen kommer stå rätt så tom denna helgen, kram på er.
 
 
 
 

RSS 2.0