FASHIONABLESTORY

Tänkte tipsa er om en utav mina favorit webbshopper. FASHIONABLESTORY! En webbshop med grymt snygga kläder enligt mig, speciellt klänningar, har en hel del plagg därifrån som jag ska beställa hem.
 
Det var även denna webshop som jag gick modevisning för i maj under Ladies Night. Grymt rolig kväll och ägarn till webbshoppen är helt underbar även hon!
 
Så klicka er in på sidan genom att klicka HÄR, hur enkelt som helst, puss.
 
 
Mina ABSOLUTA favoriter!
 
  

Dagens jobb


Herrklipp hemma på brorsan.


Färgning inne på salongen tidigare idag.

Dött på jobbet



Just nu är det väldigt dött här på jobbet, skönt. Längtar till att få komma hem. Lär vara helt död i skolan imorgon, haha.

Yoghurt bar

Sitter just nu på yoghurtbar tillsammans med Sanne. Jobbintervjun  gick superbra för oss båda. Ska sitta här och tjöta ett tag till sen blir det hemåt som gäller, så får jag se vad som händer idag. 





Klippa hår och jobbintervju

Fredag idag, underbart! Nu ska jag iväg och klippa hår och därefter blir det iväg till jobbintervju som jag i stort sätt redan fått, haha. Ha en toppen fredag!




Onsdagen den 17e

Hej på er! Steg precis på vagnen mot skolan. Slutar 17 idag som vanligt, idag är det färg och klipp kund som står på bokningslistan, kul! Så jag får väl se vad det är för kul kunden vill göra. Ska se om jag lyckas knäppa en före och efter bild till er. 

Efter skolan har jag ännu en som jag ska klippa, så idag är jag i full rulle om man säger. Sen får jag se vad jag hittar på ikväll. Ha en bra dag, kram på er.




Herrklippning

Här får ni en bild på resultatet på en utav mina dagens herrklippningar. Kunden blev supernöjd och då blir ju även jag nöjd! Passade jätte bra och blir väldigt snyggt att styla.




Älskar espresso appen




Saturday evening

Kvällen kommer spenderas med denna bruden och även ett litet gäng till med go musik, dricka och en massa skratt. Kommer nog bli en riktigt härlig kväll!

Ha en trevlig kväll alla underbara!



Bilden precis tagen. Fashionbaby!

Modell för bruduppsättning




Idag agerade jag modell för min fina Elin. De hade ett prov där skulle göra bruduppsättningar, så här ovan ser ni hur mitt hur blev. Lite kul att se faktiskt! Super bra jobb utav Elin med, med tanke på att hon inte hade någon aning om vad hon skulle göra när hon börja ta i håret, haha.

Le pain francais



Go middag tillsammans med tjejerna innan schwarzkopfs visning på trädgårn.


2 september

Imorse när jag vaknade så fick jag ett meddelande där det stod att läraren var sjuk. Så idag är jag ledig, så skönt! Ligger just nu framför tv:n och äter thaimat och bara tar det lugnt.

Vad som händer idag vet jag inte, ska nog åka iväg en snabbis och sola. Skulle slutat kl 17 idag egentligen så har ingen aning om vad jag ska hitta på. Jaja, träffar nog lite vänner senare iallafall. Ska slänga i mig resten utav magen och klä på mig lite kläder och åka iväg och sola. Ha en bra dag!




Färga håret

Godmorgon! Just nu sitter jag på vagnen påväg till skolan. Har engelska nu på morgonen sen är det frisör resten utav dagen, skönt! Under dagens lektion så kommer vi få fixa varandras hår, så idag blir jag mörkhårig igen, blir typ nervös haha. Nej men ska bara lägga färgen upptill som ombrén jag haft tidigare. Ni får en bild senare. 

Ha en bra dag, puss!






RSS 2.0