Två snabba svar

Tänkte snabbt svara på två utav era läsares frågor som varit rätt så populära som ni har slängt in här på bloggen.
 
Vad heter programmet där du redigerar dina bilder på Instagram? Kram
- Vissa bilder redigerar jag rakt av i Instagram, med deras nya funktioner så kan man göra en hel del faktiskt. Sen så använder jag mig även utav WhitagramRookie och Camer360, som jag tycker väldigt mycket om.
 
 
Hej! Undrar var jackan är köpt? :)

- Jackan (på bilden nedan är köpt från Gina Tricot för ca 1 år sedan. Pälsen hör dock inte till jackan utan den har jag suttit på själv och hör egentligen till min vinterjacka som även den är köpt förra året.
 
 

Dagens look
RambergetJust nu befinner jag på denna underbara plats, ramberget. Älskar såna här platser, så himla underbart, även riktigt härligt när man vill komma bort och tänka lite. Så himla fint och så har jag även min allra finaste bästavän här vid min sida, så underbart!

Bilder från gårdagen

 
 
 
Igår firade vi min lillasyster uppe hos våran mamma, åh vilken härlig kväll det blev!
 
 
 
 

Tävla du med!

Är ni trötta på eran garderob där hemma? Då har faktiskt du möjligheten att vara med och tävla om en helt ny ifrån Zalando. Ett presentkort på ett värde utav 10 000 kr, sponsrat utav Schwarzkopf! Så ta din chans.
 
Klicka HÄR för att komma till tävlingen.
 
 

Sov gott

Med det här inlägget så säger jag godnatt. Tänt lite ljus och gjort det lite mysigt på rummet och suttit på en film som jag ska se på tills jag somnar, ha en bra kväll och godnatt kära ni.

 
 

Nya skorSkopunkten.

14 Oktober

Godmorgon på er alla underbara! Ligger just nu och drar mig i min säng. Ska nog upp och göra lite te, har kommit in i den perioden igen då jag dricker hur mycket te som helst, så gott. Därefter ska jag sätta på en film och krypa ner i min säng igen, så underbart.
Set- Kjol och Topp

 
Kjol och en snygg eller matchande topp. Någonting som jag tycker är riktigt snyggt och som jag vill tipsa er om idag är det som ni ser på bilden ovan. En snygg top med en matchande kjol till i längderna ovanför ungefär, även grymt snygg med lång kjolar till som går helva vägen ner.
 
Som ni ser på bilden i mitten som är en utav mina favoriter så måste inte plaggen höra ihop. Man kan även mixa lite och göra sitt egna set. Så himla snygg på fest eller andra tillfällen där man vill klä upp sig lite. Sen kan man självklart gå såhär till vardags med då det är lite varmare väder ute. 
 
Alla plagg i bilden ovan hittar ni på Nelly.com. Men går självklart att hitta lite överallt.
 

Sunday morning

Godmorgon på er! Söndag igen. Tiden går så fruktansvärt fort, inte långt kvar nu tills min 18 års dag, weey! Söndag innebär ju även att det är skola imorgon vilket är lite segt och även jobb därefter. Men det klarar jag nog, haha.

Vad ska ni hitta på en söndag som denna då?
#FÖRHENNE

Idag får ni inte glömma och skriva/signa upp er HÄR för att visa erat stöd till Plan Sverige och även den internationella flickdagen som är idag. Signa upp dig och hjälp flickor över hela världen som dagligen blir bortgifta. Hjälp till för att alla tjejer runt om i hela världen borde ha samma rättigheter, oavsett vart på jorden man befinner sig.
 
 
 

Hart Of Dixie- Tips

Jag har egentligen aldrig varit en tv-serie tjej eller vad man nu ska kalla det. Den första tv-serien som jag följde var faktiskt Glee. Sen så började jag även se TVD och fastnade direkt för den. 
 
För inte så längesen så hittade jag serien Hart Of Dixie som jag tänkte tipsa er om idag. En väldigt bra serie enligt mig. Sen har ju dock inte alla samma smak osv på allting. Antingen är det en serie för er eller också inte. Vet ni inte förän ni gett den ett försök. Den är iallafall just nu en utav mina favoriter. Har dock sett klart på hela nu, så får lite smått panik. Kommer få vänta ett bra tag.
 
Serien handlar om Zoe (Rachel Bilson som skådespelare) som då är en doktor som förflyttar sig från storstaden New York till en väldigt liten *by* som kallas Bluebell... 
 
 
 
 
 

Lite sommar hade inte skadat
Åh vill ha sol och värme!

Gymnasiemässan

Idag står jag på gymnasiemässan och representerar vår skola. Får försöka locka åt oss några blivande frisörer. Det bästa med att vara här måste ju vara vårt lilla skåp med en massa godis och chokladbollar, haha. Ha en fortsatt trevlig dag!
Jobb jobb jobb

Spexfoto

Då var det dags för spexfoto! Vi i klassen är så kreativa så vi ska vara frisörer, haha. Men det blir kul, får hoppas på en grym bild nu med.
RSS 2.0